Megrendelés

Megrendelõlap alul!

***

Állatorvosoknak, menhelyeknek, állatvédõ/mentõ szervezeteknek kedvezményes áron biztosítjuk a kényelmes mûtéti gallérokat!

Kérjük ezzel kapcsolatban keressenek minket a Kapcsolat menüben található elérhetõségeinken!

***

Abban az esetben ha több terméket szeretne megrendelni, kérem azt a megjegyzés rovatban tüntesse fel. Ha Áfa-s számla igénye van, azt a számlázási cím rovatban tüntetheti fel.

Amennyiben az elõreutalást jelöli meg fizetési módként, úgy email-ben megküldjük számlaszámunkat amire sziveskedjen átutalni a fizetendõ összeget, majd a pénz beérkezése után 1-2 napon belül küldjük a terméket.

Csak pontosan kitöltött megrendelõlapot áll módunkban elfogadni, melyet 24 órán belül visszaigazolunk. Amennyiben nem kapna visszaigazoló e-mailt, esetleges rendszerhiba léphetett fel, így kérem keressen minket Facebook-on vagy a honlapon megadott telefonszámon!

A késedelmesen visszavont megrendelés vagy át nem vett csomag esetén a szállítási díj minden esetben kiszámlázásra kerül. A vásárló köteles 8 munkanapon belül a felmerült költségeket megtéríteni. Nemfizetés esetén a vállalkozás jogosult a vonatkozó jogszabályban meghatározott maximális késedelmi kamat felszámítására, valamint 10.000 Ft kintlévõség kezelési költség felszámítására és kintlévõség kezelõ közremûködését igénybe venni, és a felmerült költségeket a vásárló köteles viselni.

Futárköltség:

GLS futár + csomagolási költség: 1690,- Ft

 

 

Amennyiben megrendelésére 2 munkanapon belül nem kap visszaigazolást, kérem hívjon minket telefonon!

 

KÉRJÜK, HOGY MEGRENDELÉS ELÕTT FELTÉTLENÜL OLVASSÁK EL MINDKÉT FAJTA GALLÉR LEÍRÁSÁT ÉS MÉRETEZÉSÉT, HOGY BIZTOS A MEGFELELÕ GALLÉRT RENDELJÉK MEG, MIVEL HIGIÉNIAI OKOKBÓL NEM ÁLL MÓDUNKBAN A GALLÉRT VISSZAVENNI !

*

A felfújható gallérhoz CSAK BELSÕT is forgalmazunk, így meghibásodás esetén egységesen 1500,- Ft-ért megvásárolhatja nálunk. Ha csak belsõt kér, jelezze a megrendelõlapon a megjegyzés ablakban!

*

Ha véletlenül elõfordul gyári hibás belsõ (szelep melletti vagy forrasztások mentén található hibák) és ezt 8 napon belül jelzi felénk valamint részünkre visszaküldi a hibás belsõrészt, úgy téritésmentesen kicseréljük!

*

Az alábbi ûrlap kitöltésével tud megrendelést leadni: 

 


Név *

Telefonszám *

E-mail cím *

Postázási cím *

Számlázási cím

Termékek

Standard gallér Big Boy gallér KÖNYV - FELELÕS GAZDI VAGYOK!


Szín

Kék Pink


Fizetés módja

Elõreutalás - Futár Utánvét-Futár


Méret

XS S M L XL XXL


Megjegyzés