Big Boy Gallér

KÉNYELMES FELFÚJHATÓ MŰTÉTI GALLÉROK KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE

DUPLA SZÉLES FELFÚJHATÓ MŰTÉTI GALLÉR
Kutyákra javasolt! (antiallergén)

Felfújható gallérunk extra széles, és extra dundi kivitelben, igényesen megtervezett lekerekített formával 5 méretben és 2 színben (sötétkék+pink) készül. A gallér többször is felhasználható, időtálló, és formatartó.

Leírás

A BIG BOY műtéti gallér szélesebb és dundibb a standard gallérnál, így hatékonyabb is.

A gallér, mint egy párna öleli körül a nyakat, mely korlátozottá teszi az állat nyakának mozgását. A gallért tépőzár segítségével lehet összezárni az állat nyakán. A gallér anyaga, ha koszos lesz, vizes ruhával tisztára törölhető, vagy kézzel mosható.

A GALLÉR MEGFELELŐ HASZNÁLATA

A gallér belsejében található szövet fülek az a célt szolgálják, hogy a kutya nyakörvét vagy egy gézcsíkot bele lehessen húzni, ezzel biztonságossá téve a gallér használatát, mivel így nem tudja leszedni a gallért magáról.

A gallért minden esetben úgy tegyük fel a kutyára, hogy a szelep lefelé álljon, ezzel megakadályozva azt, hogy a kutya el tudja elérni, esetleg megrágni!

Számos visszajelzés alapján a gallér méretéből adódóan hatékonyabb a Standard felfújható gallérnál, sok esetben teljes testen működött, de sajnos itt is vannak kivételek.

A BigBoy gallér hatékonyságát a szürkével jelölt terület mutatja, de ez a hatékonyság sokban függ a kutya fajtájától, felépítésétől, habitusától.

FONTOS TUDNIVALÓ!

A műtéti gallért a belső fülek segítségével mindenképpen rögzíteni kell nyakörvvel vagy gézcsíkkal a kutyus nyakán, ugyanúgy ahogy a hagyományos műanyag gallér esetében, különben könnyen le tudja szedni magáról!

CSAK FOKOZOTT FIGYELEM MELLETT ajánlott olyan fajták esetében, akik hosszú végtagokkal vagy hosszú nyakkal rendelkeznek, mint pl. a dogok, az agárfélék, vizslák vagy a dobermann, illetve az olyan hiperaktív kutyáknál, akik fáradságot nem kímélve oldják meg hogy elérjék magukat bármi áron!

Több kutya esetén semmiképp ne hagyjuk felügyelet nélkül a galléros kutyákat, hiszen a másik kutya/kutyák kárt tudnak tenni a gallérban!

Sajnos a Dr. Pet mûtéti gallérok NEM MINDEN ESETBEN válnak be az állatnál, de nagyon sok esetben jó alternatívának bizonyul.

Tartósan kertben tartott, illetve tartósan felügyelet nélkül hagyott kutyák esetében nem javasoljuk gallérjainkat!

Árak

MÉRETEK NYAK KERÜLET ALAPJÁN

A DR.PET STANDARD FELFÚJHATÓ GALLÉROK 6 MÉRETBEN KAPHATÓAK

S MÉRET

18-24 cm-ig

5990FT

M MÉRET

25-32 cm-ig

6190FT

L MÉRET

34-43 cm-ig

6390FT

xL MÉRET

44-53 cm-ig

6590FT

XxL MÉRET

54-65 cm-ig

6790FT

CSAK GUMIBELSŐ IS VÁSÁROLHATÓ!

ÁRA: 1600 FT

Ha nem tudja eldönteni melyik fajta mûtéti gallér lenne ideális, tanácstalan a saját kedvencét illetõen illetve méretválasztási gondja/kérdése van, keressen minket bizalommal, segítünk!

Stresszmentes gyógyulás kutyáknak és macskáknak!

A hívásokat hétfőtől péntekig 09:00-17:00 óráig tudjuk fogadni.

Kapcsolat

KORU MAGIC KFT

2111-Szada

VISZONTELADÓ PARTNEREINK

Nincs üzletünk, így tőlünk csak rendelni tud a honlapunkon keresztül! Amennyiben személyesen szeretne vásárolni, úgy keresse a honlapunkon található Viszonteladó Partnereink egyikét.