Standard Gallér

KÉNYELMES FELFÚJHATÓ MŰTÉTI GALLÉROK KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE

Kutyára és macskára javasolt! (antiallergén)

A Dr.Pet felfújható műtéti gallér egy erős külső rétegből és egy felfújható gumibelsőből áll.

A külső réteg (huzat) anyaganagyon erős és felhelyezés után a gallér harapás álló is, hiszen nem fér hozzá az állat a szájával! 6 méretben és 2 színben (sötétkék és pink) készül.

A gallér többszőr is felhasználható, időtálló, továbbá biztonságos az állat részére. A belső esetleges meghibásodása esetén csak külön a belső is megvásárolható nálunk!

Előnye még, hogy pille könnyű, összehajtható és elrakható

Leírás

A gallért a gumibelső felfújó szelepének összenyomásával lehet felfújni, akár egy úszógumit. A felfújt gallér, mint egy párna öleli körül a nyakat, mely korlátozottá teszi az állat nyakának mozgását.

 

A GALLÉR MEGFELELŐ HASZNÁLATA

Nagyon fontos a pontos illeszkedés. A gallér teljesen felfújt állapotban vegye körül a nyakat, illetve pici hézag lehet. Ha két méret között gondolkodik, akkor mindig a nagyobbat kell választani, még ha az nagynak is fog kicsit tűnni a kutyán/cicán. Leesni nem tud róla, hiszen nyakörvvel rögzítve van, viszont a nagyobb lesz hatékonyabb.

A gallért tépőzár segítségével lehet összezárni az állat nyakán. A gallér belsejében található szövet fülek az a célt szolgálják, hogy a kutya nyakörvét vagy egy gézcsíkot bele lehessen húzni, mivel ha csak simán a tépőzárral tesszük fel az állatra, úgy le tudja szedni a gallért magáról. A gallér anyaga ha koszos lesz, vizes ruhával tisztára törölhető, vagy kézzel mosható.

HATÉKONYSÁG

Számos visszajelzés alapján a gallér több esetben a mancsokon kívül teljes testen működött, de sajnos itt is vannak kivételek, így azt mondhatjuk hogy a felfújható gallér hatékonysága a szürkével jelölt területen 100%-os, a fekete területeken ez a hatékonyság függ a kutya fajtájától, felépítésétől, habitusától.

Amennyiben kutyája sérült területe a szürke tartományon kívül esik, illetve azoknak akik a fokozott figyelem kategóriába tartoznak válasszák a gallérunkat!

FIGYELEM!

A gallért minden esetben úgy tegyük fel a kutyára, hogy a szelep lefelé álljon, ezzel megakadályozva azt, hogy a kutya el tudja elérni, esetleg megrágni!

TÖKÉLETESEN ALKALMAZHATÓ

A felfújható gallér kiválóan alkalmazható hidroterápiás kezelések során, illetve biztonságos úsztatáshoz is!

FONTOS TUDNIVALÓ!

Sajnos a Dr. Pet felfújható mûtéti gallérok NEM MINDEN ESETBEN válnak be az állatnál, de nagyon sok esetben jó alternatívának bizonyul.

A STANDARD típusú gallér NEM AJÁNLOTT olyan fajták esetében, akik hosszú végtagokkal vagy hosszú nyakkal rendelkeznek, mint pl. a dogok, az agárfélék, vizslák vagy a dobermann, illetve az olyan hiperaktív kutyáknál, akik fáradságot nem kímélve oldják meg hogy elérjék magukat bármi áron!

A gallér macskáknak is jó alternatíva, viszont a tûhegyes körmükkel képesek kilyukasztani, így csak olyan cicáknak javasoljuk akiknek békés a természete, illetve akiknek a körmük vágva van!

Több kutya esetén semmiképp ne hagyjuk felügyelet nélkül a galléros kutyákat, hiszen a másik kutya/kutyák kárt tudnak tenni a gallérban!

Tartósan kertben tartott, illetve tartósan felügyelet nélkül hagyott kutyák esetében nem javasoljuk gallérjainkat!

Amennyiben kutyája sérült területe a szürke tartományon kívül esik, illetve azoknak akik a fokozott figyelem kategóriába tartoznak válasszák a Dr.Pet BIG BOY gallérunkat!

Árak

MÉRETEK NYAK KERÜLET ALAPJÁN

A DR.PET STANDARD FELFÚJHATÓ GALLÉROK 6 MÉRETBEN KAPHATÓAK

XS MÉRET

15 cm-ig

5290FT

S MÉRET

16-23 cm-ig

5490FT

M MÉRET

24-32 cm-ig

5690FT

L MÉRET

33-38 cm-ig

5890FT

XL MÉRET

39-46 cm-ig

6090FT

XXL MÉRET

47-60 cm-ig

6290FT

CSAK GUMIBELSŐ IS VÁSÁROLHATÓ!

ÁRA: 1600 FT

Ha nem tudja eldönteni melyik fajta mûtéti gallér lenne ideális, tanácstalan a saját kedvencét illetõen illetve méretválasztási gondja/kérdése van, keressen minket bizalommal, segítünk!

Stresszmentes gyógyulás kutyáknak és macskáknak!

A hívásokat hétfőtől péntekig 09:00-17:00 óráig tudjuk fogadni.

Kapcsolat

KORU MAGIC KFT

2111-Szada

VISZONTELADÓ PARTNEREINK

Nincs üzletünk, így tőlünk csak rendelni tud a honlapunkon keresztül! Amennyiben személyesen szeretne vásárolni, úgy keresse a honlapunkon található Viszonteladó Partnereink egyikét.