Megrendelés

Rendelj nálunk most űrlapunkon keresztül!

FONTOS TUDNIVALÓ!

Állatorvosoknak, menhelyeknek, állatvédő/mentő szervezeteknek kedvezményes áron biztosítjuk a kényelmes műtéti gallérokat!

Kérjük ezzel kapcsolatban keressenek minket a Kapcsolat menüben található elérhetőségeinken!

Abban az esetben ha több terméket szeretne megrendelni, kérem azt a megjegyzés rovatban tüntesse fel. Ha Áfa-s számla igénye van, azt a számlázási cím rovatban tüntetheti fel.

Amennyiben az előre utalást jelöli meg fizetési módként, úgy email-ben megküldjük számlaszámunkat amire szíveskedjen átutalni a fizetendő összeget, majd a pénz beérkezése után 1-2 napon belül küldjük a terméket.

Csak pontosan kitöltött megrendelőlapot áll módunkban elfogadni, melyet 24 órán belül visszaigazolunk. Amennyiben nem kapna visszaigazoló e-mailt, esetleges rendszerhiba léphetett fel, így kérem keressen minket Facebook-on vagy a honlapon megadott telefonszámon!

A késedelmesen visszavont megrendelés vagy át nem vett csomag esetén a szállítási díj minden esetben kiszámlázásra kerül. A vásárló köteles 8 munkanapon belül a felmerült költségeket megtéríteni. Nemfizetés esetén a vállalkozás jogosult a vonatkozó jogszabályban meghatározott maximális késedelmi kamat felszámítására, valamint 10.000 Ft kintlévőség kezelési költség felszámítására és kintlévőség kezelő közreműködését igénybe venni, és a felmerült költségeket a vásárló köteles viselni.

Futárköltség:

GLS futár + csomagolási költség: 1890,- Ft

KÉRJÜK, HOGY MEGRENDELÉS ELŐTT FELTÉTLENÜL OLVASSÁK EL MINDKÉT FAJTA GALLÉR LEÍRÁSÁT ÉS MÉRETEZÉSÉT, HOGY BIZTOS A MEGFELELŐ GALLÉRT RENDELJÉK MEG, MIVEL HIGIÉNIAI OKOKBÓL NEM ÁLL MÓDUNKBAN A GALLÉRT VISSZAVENNI !

A felfújható gallérhoz CSAK BELSŐT is forgalmazunk, így meghibásodás esetén egységesen 1700,- Ft-ért megvásárolhatja nálunk. Ha csak belsőt kér válassza ki a „megrendelni kívánt termék fülnél”!

Ha véletlenül előfordul gyári hibás belső (szelep melletti vagy forrasztások mentén található hibák) és ezt 8 napon belül jelzi felénk valamint részünkre visszaküldi a hibás belsőrészt, úgy térítésmentesen kicseréljük!

Elakadt?

Hívjon minket most, vagy írjon egy emailt!

Stresszmentes gyógyulás kutyáknak és macskáknak!

A hívásokat hétfőtől péntekig 09:00-17:00 óráig tudjuk fogadni.

Kapcsolat

KORU MAGIC KFT

2111-Szada

VISZONTELADÓ PARTNEREINK

Nincs üzletünk, így tőlünk csak rendelni tud a honlapunkon keresztül! Amennyiben személyesen szeretne vásárolni, úgy keresse a honlapunkon található Viszonteladó Partnereink egyikét.